FAQ

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Het maken van een driedimensionaal beeld is maatwerk, waardoor het niet mogelijk is om een standaard prijslijst te maken. De prijs is onder andere afhankelijk van het soort lichaamsdeel waarvan het beeld gemaakt wordt, het aantal mensen waarvan de afdruk gemaakt wordt en het presentatieobject. Na het bespreken van jouw wensen kan ik een prijs op maat maken.

Als het voor jou niet mogelijk is om naar Harderwijk te komen kan ik uiteraard ook op locatie de casting uitvoeren. In dat geval komen er nog voorrij- en reiskosten boven op de prijs van het beeld. Ik stuur altijd eerst een offerte zodat je weet wat de totale kosten zullen bedragen.

Jazeker! Een lifecasting is een unieke ervaring met een tastbare herinnering als resultaat. Een zeer origineel en waardevol cadeau dus! Corpus Lifecasting heeft cadeaubonnen voor ieder gewenst bedrag.

→ Klik hier om direct een cadeaubon te bestellen

In principe kunnen ringen mee gecast worden. Vantevoren bekijk ik eerst wat voor soort ring het is en of het mogelijk is om deze mee te casten.

Het is belangrijk om een dag voor de casting knellende sieraden zoals horloges, armbanden en ringen (die niet meegecast worden) af te doen, zodat er geen striemen in de huid meer zichtbaar zijn.

Hetzelfde geldt voor knellende kleding in het geval van een casting van bijvoorbeeld een torso.

Ik zal voor de casting altijd nog even contact met je opnemen om dit en eventuele andere bijzonderheden te bespreken.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met mij op!